0480-85320 info@lbglas.nu GLASJOUR 070-4445358
Logga in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Byta Fönster - Kontakta oss, vi är proffs

Byta Fönster

Du tjänar på att byta ut dina gamla fönster mot nya energisnåla på flera sätt. Förutom att värdet på din villa ökar får du samtidigt underhållsfria fönster för generationer.

Vi kommer hem till dig helt kostnadsfritt och tar fram en offert på fönsterbytet. Givetvis är det fast pris som gäller.

H-fönster från Lysekil har vi fastnat för

Alla fönster och dörrkonstruktioner är testade och godkännda av SP Sveriges Tekniska Institut. De bär alla ett P-Märke som bevis för att de uppfyller högt ställda krav på funktion. Fönstersystem är konstruerat för en överlägsen livslängd och optimerat för ett minimalt underhåll.

Fönstrets bärande konstruktion för infästning av beslag, glas och övriga rörliga delar är av aluminiumprofil. Samtliga delar av fönstret som utsätts för väderpåverkan är tillverkade av underhållsfri ytbehandlad aluminium.

Träkomponenter i karmbottenstycke och bågar har historiskt varit fönstrens svaga del. I vår konstruktion har vi eliminerat denna svaghet genom att inte låta regn, sol och vind nå träkomponeneterna. Väl utvald skandinavisk fur är i H-Fönstrets konstruktion en beklädnad av rumssidan av fönstret. På samtliga produkter från H-Fönster lämnas en 10 årig garanti! Garantin omfattar produktens funktion och uppkomst av kondens mellan glasen.

Energi: U-värde på glas från 0,7 w/m2K.

Profilerad eller slät inneprofil.

Stora valmöjligheter på utförande.

Vidare information se www.hfonstret.se.

  • 16701
  • Last modified on %AM, %28 %097 %2016 %01:%jan