0480-85320 info@lbglas.nu GLASJOUR 070-4445358
Logga in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kontakta oss direkt på tel: 0480-85320

E-posta oss

Bilrutor, Stenskott, Arbetsfordon

 

BYTE AV BILGLAS 

En sliten vindruta, stenskott och sprickor kan vara en trafikfara. Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för byten och reparationer av bilglas. Vi lagar och byter vindrutor på alla bilmodeller!

 

Byte av bilruta

Om din vindruta är sprucken, sliten eller om stenskottet är för stort för att lagas hjälper vi dig att byta den. Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och hjälper dig med din skadeanmälan.

Självrisken för byte av vindruta beror på vilken bil och vilket försäkringsbolag du har. När du bokar tid hos oss får du information om vilken självrisk som gäller för dig och din bil.

Skadeanmälan blankett >

 

Sliten vindruta?


Slitage och skador på vindrutan leder till en oönskad spridning av ljuset. Det kan handla om t.ex. gatubelysning, strålkastarna hos mötande trafik eller motljus från solen som blir besvärande och försämrar sikten för dig som förare.

Problemet blir särskilt märkbart vid mörker­körning, då man behöver bästa möjliga siktförhållande. Det kan därför vara rent av trafik­farligt att åka omkring med en sliten vindruta. Kontakta oss så hjälper vi dig att byta den!

 

GRATIS LAGNING AV STENSKOTT I ETT ÅR VID BYTE AV VINDRUTA

Inom ett år efter rutbytet får du upp till tre sten­skott lagade vid ett och samma tillfälle. Lagningen utförs helt utan kostnad för både dig och ditt försäkringsbolag

Läs mer om din garanti här

 

 

STENSKOTTSLAGNING

Stenskott och sprickor kan vara en trafikfara.
Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för byten och reparationer av bilglas. Vi lagar och byter vindrutor på alla bilmodeller!

Lagning av stenskott
Ett stenskott leder ofta till sprucken vindruta. Du kan därför spara en hel del pengar genom att låta oss laga stenskottet i tid och på så sätt slippa byta hela rutan! Självrisken är 0–200 kr beroende på vilket försäkringsbolag du har.

Beställ gratis stenkottsplåster >

Skadeanmälan blankett >

 

 

FORDONSGLAS

De flesta av våra verkstäder kan även hjälpa till med byte av glas på allt från bussar och lastbilar till traktorer, truckar och entreprenadmaskiner.

 

GLASJOUR. Dygnet Runt

Har olyckan varit framme utöver våra ordinarie öppettider? Ring JOURNUMMER: 070 444 53 58

 

Våra Öppettider

Vardagar: 07.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-12.30
Helger: Stängt

 

Skicka oss din förfrågan

Vill du skicka in ritningar, offert och övrig prisförfrågan så kan du göra det här. (Klicka på rubriken ovan)

 

Vi bryr oss om miljön

LB-Ölands Glas AB är ett företag som ständigt arbetar för en bättre miljö. I vårt dagliga arbete försöker vi ständigt göra små förbättringar för en bättre miljö. Idag är vi ett av få glasmästeri som är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Våra Produkter och Tjänster

  • All
  • Corporate
  • Ideas
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Det finns oändliga möjligheter med glas

Få lite inspiration från en av våra småländska glasleverantörer och deras video. Emmaboda Glassolutions

Besök hemsida

Några härliga kundkommentarer

2015 Gjorde vi det!

Vi tillverkar nu isolerade glaspartier, fönster och dörrar i våra lokaler i KalmarUnder många år har vi fram och tillbaka funderat...

28-01-2016 Blogg 0

Anders har drivit glasmästeriet lokalt i 40år

LB-Ölands Glas AB är ett anrikt företag inom glasbranschen i Kalmar Län. Verksamheten startades i Färjestaden 1976 med namnet Ölan...

27-01-2016 Blogg 0

Går du i byggtankar?

Går du i byggtanker med glas som material har du kommit rätt. Vill du dessutom använda aluminiumpartier med glas, då är du ännu me...

25-01-2016 Blogg 0