0480-85320 info@lbglas.nu GLASJOUR 070-4445358
Logga in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Våra produkter och tjänster

Här presenterar vi efterhand våra produkter, tjänster, artiklar och referensjobb

Season, våra mest sålda skjutdörrar med enkelglas

Inglasningen Season Classic passar bra när du vill förlänga sommarsäsongen med någon månad på vår och höst. Season Classic tillverkas i Sverige och är anpassad för våra förhållanden.

 

Om du väljer att glasa in din altan med Season Classic får du ett tidlöst, stilrent och smäckert system med lång livslängd på slitagedetaljer som hjul, borstlister etc. Seasons inglasningar kan spröjsas på valfri höjd för att smälta in i ditt uterum.

 

Du kan i stället för glas under eller över en spröjs välja fyllning med laminat i standardkulör vitt, mycket vädertåligt! Din glasmästare kan ofta erbjuda alternativa färger eller material samt föreslå hur du kan kombinera skjutbara och fasta partier. Classics låga bottenprofil ger en bekväm in-/ut-gång genom skjutdörren.

 

Du kan själv välja antal luckor, från 1 - 8 st i skjutpartiet beroende på vald räls. Dörrhöjden kan vara upp till 2,5 m. Med 4-räls och mötesprofil kan du få en maxlängd på 11 m på ett skjutparti! Det går även att konvertera en skjutdörr till slagdörr om det bättre passar dina behov. Prata med din glasmästare för mer info och om våra glaspartier. Natur och vitt är standardkulörer på profilerna, men du kan få vilken RAL-kulör du vill(det finns över 300 st att välja bland) mot ett pristillägg.

 

Det finns två olika djup på de vertikala profilerna som går att kombinera med varandra, allt efter tycke och smak. Vid höga dörrblad bör dock den grövre profilen väljas. Season Classic kan även användas inomhus som en enklare form av rumsavdelare. Bygg ditt uterum efter dina unika mått, vi sköter resten!

 

Inglasat uterum

 

Ditt uterum kan vara inglasat

Står du i startgroparna för att bygga ett inglasat uterum? Hur tänker du? Vill du ha en inglasning som

gör säsongen längre eller vill du glasa in och isolera för användning hela året?

Inglasade uterum är en plats för ljus, värme och avkoppling. Med en bra plan kan du göra sommaren

lite varmare, soligare och längre.


Möjligheter vid inglasning av ett uterum

Med Season Swedens inglasningar för uterum har du ett uppslag av möjligheter för anpassning och funktion. En inglasning ska fungera i många år vilket gör att kvalité är viktigt. Lika viktigt som dina önskemål av handtag, färg på profiler och öppning av inglasning. Det har vi tänkt på.

Glasa in efter din säsong

Din säsong i uterummet kan bli tre till åtta månader längre med en inglasning som är isolerad. Väljer du Season Isolated kan du i princip använda din altan året runt!

Det är en prisskillnad när en inglasning ska hålla ett högre isoleringsvärde. Många av våra kunder väljer att isolera uterummet. Mest för att få några extra månader av en plats som gör vardagen ljus och trivsam.

 

Tillbehör till din inglasning

Används profiler till din inglasning finns över 300 färger att välja på.

En spröjs kan förstärka formen och stilen på din inglasning

Handtag i olika former och färger Öppning av fönster på en till. fyraspårig räls
  • 9716
  • Last modified on %PM, %06 %595 %2016 %13:%jul

INNEHÅLL